Bedrijfskundige kracht in de juridische dienstverlening

Veel professionals ervaren de dagelijkse stroom berichten dat het anders moet. Waarom en hoe is niet altijd voor iedereen duidelijk. Veel van onze relaties vertellen ons dat ook en vragen ondersteuning. Soms als adviesopdracht, soms als sparringpartner of door deel te laten nemen aan een van onze innovatietafels.

Netwerk

Law4ce deelt haar kennis over de juridische markt. Dat doen we via onze innovatietafels, in blogs, artikelen, presentaties op locatie en via sociale media. Daarnaast bieden we maatwerk kennissessies aan voor kantoren en organisaties.

Training & Coaching

We bieden onze kennis aan in de vorm van training en coaching. We begeleiden kantoren met professionalisering van bedrijfsvoering en bieden partners, advocaten en staffuncties individuele coaching.

Bedrijfskundig advies

Law4ce ondersteunt professionals in de advocatuur, notariaat en voor de juristen die bij overheid en bedrijfsleven werken. Wij bieden oplossingen die praktische en concrete invulling geven en verder gaan dan de opmerking “het moet anders”. Wij beantwoorden graag ook de vraag hoe het anders kan.

Law4ce deelt kennis en biedt een netwerk voor de juridische sector

Law4ce geeft inzicht en ondersteuning bij de grote veranderingen in de advocatuur. Law4ce is hiervoor het netwerk met concrete en gedegen ervaringen met het verbeteren van alle aspecten van de bedrijfsvoering. Law4ce is uniek als netwerk omdat de Law4ce professionals in meerdere disciplines samen optrekken en zo meerwaarde leveren voor een kantoor.

Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, dan horen we dat uiteraard graag van u.