Deelnemen aan het Law4ce netwerk

Steeds meer professionals nemen deel aan onze innovatietafels, netwerken en het professional netwerk van Law4ce. Vooral om bij te blijven, zaken te doen, kennis op te doen, te netwerken.

Dat waarderen we uiteraard en het is mede de reden dat we zijn opgericht. We verbinden professionals rondom de ontwikkelingen in de juridische sector.

Netwerken met Law4ce

We organiseren een diversiteit aan initiatieven en vanaf 2018 bieden we hier twee programma’s voor aan. Elk met duidelijk verschillende doelgroepen en doelstellingen.

De Law4ce Legal Business Club

De Law4ce Legal Business Club is er voor het netwerk, kennisdeling en een jaarlijkse ‘update’. Eenmaal per jaar organiseren we een Law4ce seminar (in 2018 op 4 oktober) waar alle leden gratis aan mogen deelnemen. Verder organiseren we open innovatietafels, bijeenkomsten, en komen we elk jaar bij u op kantoor om te spreken hoe het gaat. Alles onderwerpen kunnen aan bod komen en we praten u bij over onze inzichten in de markt.

De Innovatietafel Vernieuwing in de advocatuur.

De Innovatietafel Vernieuwing in de advocatuur is voor een geselecteerd gezelschap van professionals werkzaam op een advocatenkantoor. Per jaar organiseren we 3 besloten innovatietafels. Een ervan vindt plaats tijdens Lexpo, waarbij een internationale spreker een speciale workshop organiseert. Deze besloten innovatietafels zijn alleen toegankelijk voor advocaten,partners, kantoordirecteuren en zij die zich met business development/innovatie/e.d. bezig houden bij een advocatenkantoor.

Law4ce netwerk mogelijkheden

Aanmeldformulier

Indien u zich wilt aanmelden voor het Law4ce netwerk of nadere informatie wilt, kunt u onderstaand formulier gebruiken.

Aanmelding voor

14 + 2 =