Maak kennis met de professionals van Law4ce

Law4ce wordt gevormd door de onderstaande professionals. Elk met hun eigen aandachts- en kennisgebieden bieden ze u advies, ondersteuning en concrete ervaring voor uw bedrijfsvoering.

Law4ce netwerk van professionals

Law4ce heeft een breed netwerk van goede mensen die werken voor juridische dienstverleners. Met een selecte groep, de Law4ce Professionals, wordt intensiever samengewerkt. Zij vormen een krachtig, betrouwbaar en hoogwaardig netwerk van geselecteerde professionals.

Julius Scholten

Businesscoach Strategie Implementatie & Intervisiebegeleider voor Advocaten

Timo Schrama

Change manager, Project manager, Innovation junky

Anton-Pieter van Logtestijn

Leiderschap en coaching

Kennisplatformen

Law4ce werkt als onafhankelijk kennisnetwerk samen met partners en kennisplatformen binnen de juridische dienstverlening om de kennis uit ons netwerk te delen. Maak kennis met onze partners.

Balieplus

Balieplus

Paul Paasschens

Ontzorgt advocaten op het gebied van verzekeringen, pensioenen, kantoor, automatisering en (persoonlijke) ontwikkeling. Balieplus verzorgt de Masterclass Winstmodel van Hans Schuurman.
Website: www.balieplus.nl

Law4ce professionals

Hier vindt u meer informatie over onze Law4ce professionals en contact informatie

Anton Pieter van Logtestijn

Leiderschap en coaching

Anton-Pieter begeleidt organisaties, teams en individuen bij veranderprocessen. Dat doet hij als trainer, coach, interimmanager en adviseur. Hij ontwikkelt en ont-wikkelt, in partnerschap.

Het eerste deel van zijn carrière is Anton-Pieter vooral werkzaam geweest als jurist, eerst als advocaat, toezichtjurist en secretaris. In 2002 werd Anton-Pieter general counsel bij ASR Nederland,verantwoordelijk voor juridische zaken, compliance en veiligheidszaken.

Geleidelijk aan werd hij echter steeds meer leidinggevende van professionals en begon hij te merken dat hij steeds meer geïnteresseerd raakte in het begeleiden van veranderprocessen. Deze ontwikkeling werd nog versterkt door zijn rollen in het leiderschapsprogramma van ASR Nederland, waar hij eerst als trainer en daarna als lid van de stuurgroep zich nadrukkelijk mocht bezig houden met het ontwikkelen van leiderschapspotentieel van groepen en individuen.

In zijn werk staat centraal:

  • werken vanuit verbinding
  • vanuit die verbinding scherp en zo nodig confronterend
  • kleine stapjes maken
  • ont-wikkelen: complexiteit eenvoudig maken

Anton-Pieter is te karakteriseren als authentiek, open en eerlijk. Hij heeft gevoel voor sfeer en kwaliteit, is betrouwbaar en betrokken, en luistert graag naar wat een ander te zeggen heeft. Hij is verbonden aan WagenaarHoes, een organisatieadvies bureau in Driebergen en is daarnaast lid van de Raad van Toezicht van een aantal organisaties (werkzaam in onderwijs en zorg).

Timo Schrama

Change manager, Project manager, Innovation junky

Timo Schrama is een ervaren verandermanager voor de professionele dienstverlening. Hij werkt als interim manager en adviseur en stimuleert de inzet van nieuwe manier van werken voor advocatenkantoren. Dit gaat vaak over het goed introduceren en inzetten van digitalisering en over nieuwe manieren om het werkproces vorm te geven. 

Hij beschikt over brede ervaringen zowel op het gebied van ICT-projecten als organisatorische vernieuwingen. Daardoor kan hij de juiste aandacht aan de organisatorische aspecten van vernieuwingsprogramma’s geven en de brugfunctie tussen het kantoor en de leveranciers vervullen. Zo wordt de organisatie goed meegenomen in de veranderingen en worden deze goed en prettig ingevoerd zonder verstoringen.

Timo Schrama heeft brede ervaring bij diverse advocaten- en notariskantoren maar zeker ook bij diverse andere organisaties, zoals grotere zorgorganisaties. Hij wordt betrokken bij vernieuwingen in digitaal werken en om veranderingen binnen organisaties vorm te geven.

Julius Scholten

Businesscoach Strategie Implementatie & Intervisiebegeleider voor Advocaten

Mr Julius Scholten is een gedreven netwerker, verbinder met ruim 20 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening en inmiddels meer dan 12 jaar exclusief gesprekspartner in de Advocatuur. Als businesscoach adviseert hij advocaten, partners en directieleden bij strategische vraagstukken en begeleid hij teams als intervisiebegeleider.

Geeft praktische tips over hoe commercieel handiger in  te spelen op marktontwikkelingen en concreet over waardestrategie rondom prijsbeleid en concurrentie. Weet in teamverband hoe je talent van medewerkers kan inzetten enthousiast en omzetbewuster kan maken! 

“Bij mij gaat het altijd om een combinatie van de woorden en de vraag over de klanten, markt, het netwerk en de ik- persoon , partner, die hier mee tobt in een veranderende transparante wereld. Veelal vertrouwelijk 1 op 1 en met een vervolg in een teamverband. Start is naar buiten gericht maar het werk zit binnen. Binnen beginnen betekent buiten winnen. Van hard op de feiten naar zacht op de relatie.