Law4ce partners

Law4ce wordt gevormd door de onderstaande partners. Elk met hun eigen aandachts- en kennisgebieden dragen ze zorg voor de ontwikkeling van Law4ce en het kennisnetwerk.

Hans Schuurman

Finance, Winst- en Efficiëntieverbetering

Interim CFO, Proces optimalisatie, Legal Project Management en Trainer Masterclass Winstmodel Advocatuur

Julius Scholten

Business Creator voor Advocaten

Juridisch relatiemanagement voor kennisgedreven organisaties en Coach in juridisch relatiemanagement

Timo Schrama

Innovatie en digitale strategie

Disruptie, Digitaal werken, Technologische innovaties, Legal Project Management en Procesverbetering

Law4ce netwerk van professionals

Law4ce onderhoudt nauwe contacten met uitgesproken professionals. Dit netwerk van professionals staat open voor iedereen die met gezag een eigenstandige positie in de juridische wereld weet te vormen. Law4ce verbindt zo expertise en mooie persoonlijkheden tot een krachtig kennisnetwerk.

Kennisplatformen

Law4ce werkt als onafhankelijk kennisnetwerk samen met “kennisplatformen” binnen de juridische dienstverlening om de kennis uit ons netwerk te delen.

Hans Schuurman

Finance, Winst en Efficiëntieverbetering

06-28545504

hans.schuurman@law4ce.com

www.hansschuurman.nl

Drs. Hans Schuurman is de grondlegger van Law4ce in 2013. Als ervaren Adviseur en Interim Manager op het gebied van Winst- en Efficiëntieverbetering, geeft hij praktische handvatten om kosten te verlagen, lekkage in de omzet te verminderen en geld sneller te incasseren. Hans volgt de ontwikkelingen binnen de advocatuur op de voet en implementeert procesverbeteringen die leiden tot efficiëntieverbetering, zoals Legal Lean en Legal Project Management.

Hij doet dit middels Financial Coaching, een Quick scan van de rapportageketen, advies en als interim CFO. Door zijn aanpak met heldere visuele voorbeelden en rapportages weet hij winstverbeteringen te realiseren.

Ervaring in de advocatuur:

  • Interim Finance Manager bij Pels Rijcken, CMS en Wintertalig en Manager Finance & Control bij Boekel De Nerée
  • Finance coach van een kantoordirecteur en partners met finance problemen
  • Adviseur Middelgroot kantoor
  • Ontwikkelaar en trainer Masterclass Winstmodel Advocatuur
  • Gastspreker op congressen PLEIT en KM Europe
  • Dagvoorzitter congres Omnius

Buiten de advocatuur heeft Hans jarenlange ervaring als Finance Manager/CFO en Projectleider in complexe projecten bij banken. Hans is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen zijn vakgebied en spreekt, publiceert en twittert hier regelmatig over.

Julius Scholten

Business Creator voor Advocaten

06-13016419

julius.scholten@law4ce.com

www.maatwerkcontact.nl

Mr Julius Scholten is een enthousiaste commerciële  netwerker met 20 jaar sales en marketing ervaring in de zakelijke dienstverlening. Helpt als vertrouwenspersoon advocaten bij het contact op maat te leggen met de wensklanten. Grip op de inkomenszijde van de omzet!

Geeft praktische tips over hoe commercieel handiger in  te spelen op prijs en concurrentie. Weet in teamverband hoe je talent van medewerkers kan inzetten enthousiast en omzetbewuster kan maken! Als executive sales en marketingcoach en creatieve spindoctor zorg ik voor een verfrissende andere blik naar buiten.

“Bij mij gaat het altijd om een combinatie van de woorden en de vraag over de klanten, markt, het netwerk en de ik- persoon , partner, die hier mee tobt in een veranderende transparante wereld. Veelal vertrouwelijk 1 op 1 en met een vervolg in een teamverband. Start is naar buiten gericht maar het werk zit binnen. Binnen beginnen betekent buiten winnen. Van hard op de feiten naar zacht op de relatie.

Timo Schrama

ICT, Verander- en Projectmanagement

06-55858128

timo.schrama@law4ce.com

www.denieuweadviseurs.nl

Timo Schrama is een ervaren adviseur en projectmanager voor de professionele dienstverlening. Hij adviseert advocatenkantoren over nieuwe manieren om slimmer te werken. Dit gaat vaak over het goed introduceren en inzetten van digitalisering en over nieuwe manieren om het werkproces vorm te geven.

Hij beschikt over brede ervaringen zowel op het gebied van ICT-projecten als organisatorische vernieuwingen. Daardoor kan hij de juiste aandacht aan de organisatorische aspecten van vernieuwingsprogramma’s geven en de brugfunctie tussen het kantoor en de leveranciers vervullen. Zo wordt de organisatie goed meegenomen in de veranderingen en worden deze goed en prettig ingevoerd zonder verstoringen.

Timo Schrama heeft brede ervaring bij diverse advocaten- en notariskantoren maar zeker ook bij diverse andere organisaties, zoals grotere zorgorganisaties. Hij wordt betrokken bij vernieuwingen in digitaal werken of ICT, voor (legal) projectmanagement en om veranderingen binnen organisaties vorm te geven.

Balieplus

Balieplus

Paul Paasschens

Ontzorgt advocaten op het gebied van verzekeringen, pensioenen, kantoor, automatisering en (persoonlijke) ontwikkeling. Balieplus verzorgt de Masterclass Winstmodel van Hans Schuurman.

Website: www.balieplus.nl

PLEIT

PLEIT

Claudia Heemskerk

PLEIT is het jaarlijkse evenement voor professionals in de advocatuur, notariaat en deurwaarderij die op zoek zijn naar praktische richtlijnen om de ICT dienstverlening te optimaliseren.

website: www.pleit.nl

Lexxyn

Lexxyn

Claudia Heemskerk

ICT voor de Juridische Praktijk

De Lexxyn Groep is een groep samenwerkende bedrijven die ICT diensten leveren binnen de juridische sector: de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderspraktijk.

website: www.lexxyn.nl

Lexpo

Lexpo

Rob Ameerun

Lexpo

The legal innovation event you just can’t afford to miss – 16 & 17 April 2018 – Amsterdam –

website: lexpo.com