Agenda

6 december 2022 bij La Gro Geelkerken

Hoe vind je de echte ‘purposedriven’ advocaten voor je kantoor?

21 juni 2022 bij Ploum

(on)Gewenst gedrag op het advocatenkantoor

19 april 2022 bij Van der Feltz Advocaten

Leerervaringen van Cassatiepraktijk voor de reguliere praktijk

20 januari 2022, online innovatietafel

Wat gaat er eigenlijk beter door Corona?

15 november 2021, i.s.m. Ploum

Hybride vergaderen, hoe werkt dat bij ons?

11 mei 2021 Online innovatietafel met Kennedy Van der Laan

AI in de rechtspraak, hoe zit dat met de bias?

16 februari 2021 Online Innovatietafel over Storytelling

De eerste online bijeenkomst van 2021 gaat over het begrip storytelling in de advocatuur.

27 oktober 2020 Online bijeenkomst thema

Ondernemen in bijzonder tijden. Wat vandaag kan, mag morgen niet meer en omgekeerd. Hoe ga je er mee om? Hoe ontwikkel je je organisatie, houd je je business, en hoe ontwikkel je je talenten op kantoor.

23 juni 2020 Online bijeenkomst thema

“Terug naar kantoor; hoe gaan we dat eigenlijk doen?”

We realiseren ons dat we niet in 1 keer massaal weer naar kantoor gaan, en/maar dus in kleine groepjes. Hoe gaat dat dan met een deel van het team op kantoor en de rest thuis? Hoe voorkomen we ongewenste groepsvorming? Hoe zorgen we dat collega’s uit risicogroepen goed aangehaakt blijven?

20 juni 2019 - Innovatietafel Vernieuwing in de advocatuur

Op 20 juni zijn we te gast bij Baker McKenzie voor de innovatietafel Vernieuwing in de advocatuur.

8 april 2019 Innovatietafel bij Lexpo

Onze vaste tafelleden kunnen erover meepraten. Eenmaal per jaar zijn we te gast bij Lexpo (www.lexpo.com) met een spreker bij onze tafel. Ditmaal met Alex Hamilton van RadiantLaw. 

 

9 juli 2019 - Work @ the beach

Een zomertraditie voor Law4ce;een dagje werken aan het strand. Vorig jaar hadden we een grote opkomst, waardoor het vooral netwerken was. Dit jaar gaan we in de herhaling en zijn wij vanaf een uur of 2 op het strand van Scheveningen te vinden. Kom je ook?

10 oktober 2019 - De Zaak Op Orde

Het succes van vorig jaar lijkt niet te evenaren en toch gaan we er voor! Het seminar De Zaak Op Orde wordt gehouden op 10 oktober.

18 april 2019 Innovatietafel bedrijfsjuristen bij Alliance Healthcare

Onze tweede innovatietafel voor bedrijfsjuristen gaat over kennismanagement als driver voor vernieuwing. Waarom en wat moet je borgen? En hoe doe je dat dan? We zijn te gast bij Alliance Healthcare in Den Bosch.

4 oktober 2018 - De Zaak Op Orde
Law4ce organiseert een praktische middag voor de zelfbewust advocaat. Met 10 power sprekers op een prachtige locatie. Meld je aan via De Zaak Op Orde
2 oktober 2018 - Innovatietafel Legal Operations
Law4ce organiseert vanuit de Innovatietafel Vernieuwing in de juridische bedrijfsvoering een middag bij Pfizer over Legal Operations
13 september 2018 - Innovatietafel Voice of the Customer
Law4ce organiseert vanuit de Innovatietafel Vernieuwing in de advocatuur een middag bij Kneppelhout & Korthals over ‘The Voice of the Customer’
22 november 2018 - Innovatietafel De Heldere Lijn

Law4ce organiseert een nieuwe Innovatietafel ‘Vernieuwing in de advocatuur’, ditmaal met Kennedy van der Laan, waarbij Joost Linnemann (CEO) onze gastheer is. Joost Linnemann zal zijn ervaringen en inzichten over ‘De Heldere Lijn’ doornemen.

Deze bijeenkomst is volgeboekt! Op de wachtlijst of je aanmelden voor de volgende keer?

 

10 juli 2018 - Law4ce Work@the beach
Op 10 juli is Law4ce gewoon aan het werk, maar dan op het strand. In Scheveningen. Kom vooral langs als je ook een dagje aan het strand wilt werken, bij wilt praten, even met collega’s of relaties wilt sparren. Interesse? Neem even contact op voor meer details of kijk voor meer informatie.
16 april 2018 Business Development tafel bij Lexpo
Op 16 april 2018 zal de business development innovatietafel bij Lexpo worden gehouden. Het onderwerp wordt de komende weken bekend gemaakt. Een van de topsprekers zal aanwezig zijn bij deze innovatietafel.
12 juni Buying Legal
Hans Schuurman spreekt over de discussie van het juiste prijsmodel.
27 maart 2018 - IBJ Brussel
“Equip yourself for the future”, bereid je voor op de toekomst. Zo luidt het thema van de Day of the Practice dat het Instituut voor bedrijfsjuristen (IBJ) organiseert op 27 maart 2018 te Brussel.
Wij zijn aanwezig als rondetafel-voorzitter bij een van de sessies
23 november 2017 Innovatietafel Business Development
Bij Buren in Amsterdam vindt de innovatietafel business development plaats. Op uitnodiging discussieren business developers, advocaten en kantoordirecteuren over hoe je als kantoor je onderscheidend kunt en moet positioneren.

 

8 mei 2017 Innovatietafel Business Development
 

In een exclusieve setting wordt ‘s avonds bij Lexpo 2017 een innovatietafel gehouden over Business Development. Met Lisa Stepherd. Meer info

11 oktober 2016 - Law4ce actief in drie sessies bij PLEIT 2016
We zijn actief bij PLEIT 2016 in drie sessies. We spreken in twee sessies over efficiënter werken en legal projectmanagement en zijn voorzitter van de bijeenkomst tussen Casey Flaherty en ICT managers van advocatenkantoren. Meer informatie bij PLEIT.
21 april 2016 - LEXPO Legal Innovation Event
Law4ce is partner van LEXPO, het Legal Innovation Event, met sprekers als Chrissie Lightfoot, D. Casey Flaherty, Chris Bull, Daniel Pollick, Richard Bejtlich en Ari Kaplan.
September 2016 - Innovatietafel over Legal Project Management
Op 13 september 2016 organiseren we een nieuwe innovatietafel. Ditmaal over Legal Project Management, waarmee kantoren goed kunnen reageren op de vraag van klanten om efficiënter te werken, met behoud van de hoge kwaliteitsnormen. We zijn te gast bij Lexence in Amsterdam.

meer info

7-8 november 2016 LawTech Europ
Twee dagen Lawtech ontwikkelingen volgen in Brussel. Vorig jaar een groot succes, dus benieuwd naar de inzichten dit jaar.

website: www.lawtecheuropecongress.com

8 maart 2016 - British Legal IT Forum Londen

British Legal IT Forum Londen

Hans Schuurman is aanwezig op dit forum in Londen op 8 maart 2016. Als u vragen hebt aan hem over dit forum of informatie wilt weten, neem dan zeker even contact op.

15 maart 2016 - Lezing Adocatie live

Lezing Advocatie Live

Hans Schuurman geeft op 15 maart 2016 een lezing op Advocatie live.

26-27 oktober 2015 Lawtech Europe

LawTech Europe

26 en 27 oktober 2015 staan in het teken van bezoek aan congres bij LawTech Europe. Een samenvatting van ons bezoek aan dit congres is beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Timo Schrama.

1 december 2015 - Lezing invloed digitalisering op de advocatuur

Lezing invloed digitalisering op de advocatuur

Op 1 december geeft Timo Schrama een lezing over de invloed van de digitalisering van onze wereld op de advocatuur. De Juridische Hogeschool Fontys Avans heeft gevraagd om deze lezing om meer inzicht te krijgen wat digitalisering betekent voor hun studenten. Met name voor functie van paralegal.

Deze presentatie is gegeven via prezi.

Law4ce blogs

Work at the beach 2019

Work at the beach 2019

De zomer komt eraan en we kunnen dan ook weer gaan genieten van het strand. En dus werkt Law4ce weer 'at the beach'; met de slippers aan en zwembroek of strak in 't pak. En we hopen natuurlijk op prachtig weer. We organiseren het wederom in Scheveningen bij Patagonia...

De Zaak Op Orde 4 oktober 2018

De Zaak Op Orde 4 oktober 2018

De eerste editie van De Zaak Op Orde is achter ons. Wat een hoeveelheid leuke complimenten hebben we al ontvangen. En natuurlijk tips voor verbetering, nieuwe sprekers, nieuwe thema’s en partners.

Law4ce Work@thebeach

Law4ce Work@thebeach

Work@TheBeach is vol! Ons eerstvolgende Work@TheBeach event zit vol.Top! We kijken uit naar een mooie middag met onze relaties om in aan andere ambiance te werken, borrelen, bij te praten of even de gedachten de vrije loop laten en een glas wijn te drinken.

Standing out.. Hoe maak je onderscheid

Standing out.. Hoe maak je onderscheid

Strategische keuzen maken lijkt achteraf vaak logisch en voorspelbaar. Met de kennis van nu had u vorig jaar uw vermogen in Bitcoin (of beter nog Ripple) gestoken, had u vooraf kaartjes gekocht voor de vrouwenvoetbal  finale, had u al je tijd gestoken in de foto- deelapp die in twee jaar tijd voor 1 miljard is verkocht (Instagram) en was u op 11 december 2017 niet in de auto gestapt maar was u een sneeuwpop gaan maken.

Wat heeft een advocaat aan Legal Projectmanagement

Wat heeft een advocaat aan Legal Projectmanagement

Al enige tijd wordt erover gesproken dat het anders moet in de advocatuur. Maar waarom moet dat eigenlijk?
In dit artikel wordt Legal Project Management (LPM) belicht vanuit het bedrijfskundig gezichtspunt. Waarmee verbetert LPM de werkprocessen tussen cliënt en advocaat en wat schieten de cliënt en het kantoor er in financiële zin mee op?

The guide for lawyers working with a budget

The guide for lawyers working with a budget

In this article we give a condensed guide on how to work within a budget. It is really possible to stay under your budget and increase your profitability! So here’s a guide on how to handle alternative fee arrangements and increasing your profitability.

Wat is jouw vakgebied

Wat is jouw vakgebied? Het is zomertijd, minder files op de weg, en de dagen, uren en minuten worden opeens anders benut. Dat betekent vaak even letterlijk afstand nemen van je werk. Met als gevolg dat je er ook even van een afstand naar kan kijken. Opeens tijd voor...

Innovatietafel Business Development

Innovatietafel Business Development

Wederom hebben we een schitterende locatie voor onze innovatietafel. Op 23 november zijn we vanaf 15.00 uur tot 18.00 uur te gast bij Buren Legal in Amsterdam, aan de Zuidas, met Joost Quant als onze gastheer. Voor deze bijeenkomst zijn 15 plaatsen beschikbaar. Wat...